(©Crvena zvezda)
(©Crvena zvezda)

Trener Zvezde pred večiti derbi: Svi jedva čekaju da dođu na Banjicu

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.10.21. | 19:16

"Mislim da će utakmica zaista biti vredna gledanja", rekao je Igor Žakić

Crveno-bela četa je odlično otvorila sezonu sa četiri trijumfa. Tri su ostvarili u prvenstvu, a jedan u osmini finala Kupa Srbije. Naredni izazov odbojkaše Zvezde čeka u večitom derbiju. Na Banjici će u nedelju dočekati Partizan od 18 časova.

Izabrane vesti

Definitivno lep start, nešto čemu smo se nadali. Možemo da budemo zadovoljni, ali ne smemo da se zadovoljimo trenutnim rezultatom”, rekao je trener Zvezde Igor Žakić. “Mislim da tako treba da gledamo na to, da idemo iz meča u meč, ne mislimo mnogo unazad, da nam bude “kratko pamćenje” i da nam svaki naredni izazov bude kao prvi”.

Zbog svega što su prikazali u dosadašnjem delu sezone, očekuje se da obračun večitih rivala bude veoma zanimljiv.

Nadam se da nije tako. Derbi odavno nije bio ovako iščekivan i drago mi je zbog toga. Gledam momke u ekipi, ali i prijatelje, svi jedva čekaju da dođu u nedelju na Banjicu, da počne meč. Na vezi sam i sa Bojanom Janićem, dobri smo prijatelji, i kod njih je slična atmosfera. Mislim da će utakmica zaista biti vredna gledanja“.

O Partizanu Žakić ima samo reči hvale.

Definitivno igraju dobar sistem odbojke. Ekipa su koja ne prosipa mnogo, ne daje mnogo greškama protivnicama, trude se da igraju modernu odbojku, brzo, raznovrsno. Neko od koga preti najveća opasnost je korektor Kanađanin Delgajdis koji se izuzetno dobro uklopio u taj sistem i može da napravi problem ako mu dozvolimo. Sa druge strane, tu je i iskusni Novica Bjelica. Skup su dobrih pojedinaca, u dobroj su formi. Na nama je da se potrudimo da ih dobijemo", zaključio je Žakić.



tagovi

Super liga Srbije za odbojkašeOK Crvena Zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara